Nutra Effects SOOTHE -misellivesi 400ml

Hypoallergeeninen misellivesi irrottaa meikkiä ja puhdistaa ihoa. Allergiatestattu, ei sisällä parabeeneja ja soveltuu käytettäväksi kaikille ihotyypeille.

10,25 

3 varastossa

Tuotteen kuvaus

Hypoallergeeninen misellivesi irrottaa meikkiä ja puhdistaa ihoa. Allergiatestattu, ei sisällä parabeeneja ja soveltuu käytettäväksi kaikille ihotyypeille.

  • Kaikille ihotyypeille sopivaa meikinpoistoa, myös herkälle ja couperosa-iholle.
  • Näin se toimii: Irrottaa epäpuhtauksia ja meikin jäämiä iholta sitä ärsyttämättä.
  • Lopputulos: Täydellisen puhdas, heleä iho.

Kaipaako allergioille altis ihosi hellävaraista hoitoa? Uudistuntu Nutra Effects SOOTHE -misellivesi puhdistaa meikin nopeasti ja tehokkaasti ihoa kosteuttaen.

Tuotteen miellyttävän kevyt koostumus on hypoallergeeninen, joten kasvosi säilyvät ilman ärsytyksiä ja ovat valmiina muille ihonhoitotuotteillesi. Häivyttää ihohuokosia. Misellivesi poistaa myös meikkiä hieromiselle herkiltä alueilta, kuten huulilta ja silmänympärysalueelta.

Sopii myös piilolinssien käyttäjille.

Käyttö: Ravista pulloa ja kostuta vanulappu misellivedellä. Pitele lappua muutaman sekunnin ajan ripsillä, silmäluomien päällä tai huulilllasi ja pyyhi sitten meikki pois. Ei tarvitse huuhdella.

Inspiraatiota: Reagoiko herkkä ihosi huonosti kosmetiikkatuotteisiin, joissa on monimutkainen ainesosalista? Kokeile uudistettua Nutra Effects SOOTHE -linjaa. Tehokkaat luonnon uutteet hoitavat ihoasi ja palauttavat perusteellisesti sen kosteustasoja.

Tutustu myös muihin uudistuneisiin Nutra Effects -linjoihin – jokaiselle ihotyypille ominaista puhdistusta ja hoitoa. SOOTHE-linja hoitaa ja rauhoittaa herkkää ihoa.

Ainesosat: AQUA, BUTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, GLYCERIN, POLOXAMER 184, DISODIUM EDTA, DECYL GLUCOSIDE, SODIUM CITRATE, LONICERA CAPRIFOLIUM (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT, CITRIC ACID, LONICERA JAPONICA (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, TETRAHYDRODIFERULOYLMETHANE*, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, AVENA SATIVA (OAT) PROTEIN EXTRACT, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT, TETRAHYDRODEMETHOXYDIFERULOYLMETHANE*, TETRAHYDROBISDEMETHOXYDIFERULOYLMETHANE*, CHLORPHENESIN. * FROM TURMERIC. Huomaathan, että ainesosalista saattaa olla muuttunut tai vaihdella. Tarkista aina ainesosalista ennen käyttöä omasta pakkauksestasi, jossa on varmasti ajantasaisin versio.