Care Full Volume -shampoo-hoitoaine vadelmauutteella 700 ml

Vadelmauutetta sisältävä 2-tehoinen shampoo-hoitoaine auttaa tuomaan esille hiussuortuviesi luonnollista volyymia ja saa hiukset näyttämään siltä kuin niitä olisi enemmän

8,50 

3 varastossa

Tuotteen kuvaus

2-tehoinen shampoo-hoitoaine sisältää vadelmauutetta ja puhdistaa hiuksia hellävaroen auttaen tuomaan esille hiusten luonnollista tuuheutta.

  •  2-in-1 shampoo ja hoitoaine latteille, tuuheutta kaipaaville hiuksille.
  • Näin se toimii: Koostumuksen luonnollinen vadelmauute puhdistaa hiuksia auttaen lisäämään niiden tuuheutta ja volyymia. Kietoo hiukset hentoon hibiskuksen tuoksuun.
  • Lopputulos: Paksut hiukset ja runsaasti volyymia!
  • Säästökoko XXL

Anna hiustesi näkyä kaikessa upeudessaan!

Vadelmauutetta sisältävä 2-tehoinen shampoo-hoitoaine auttaa tuomaan esille hiussuortuviesi luonnollista volyymia ja saa hiukset näyttämään siltä kuin niitä olisi enemmän. Auttaa kohottamaan hiusjuuria ja jättää niille hienovaraisen vadelman ja hibiskuksen terälehtien tuoksun.

Käyttö:Levitä pieni määrä shampoota kosteisiin hiuksiin, hiero hiuspohjaan ja huuhtele lopuksi. Voit toistaa pesun tarvittaessa uudelleen.

Inspiraatiota: Tutustu myös muihin Avon Care Hair -linjan (ent. Naturals) uusiin 2-tehoisiin shampoisiin ja valikoi hiuksillesi parhaiten sopivaa hoitoa.

 

Ainesosat: