Avon Päivävoide Vitamin C – SPF 50

Anewin päivittäinen kosteuttava voide, jossa on tehokas annos C-vitamiinia ja korkea aurinkosuojakerroin 50, on suojasi koko päivän ajaksi.

Käyttö: päivävoide kasvoille, sopii kaikille ihotyypeille, jättää mattaisen loppuvaikutelman iholle

Miten se toimii: rikas C-vitamiinia sisältävä koostumus kosteuttaa ihoa antaen sille pitkäkestoisen kosteutuksen, vähentäen värjäytymien ilmenemistä ja palauttaen välittömästi kiiltoa, samalla kun suojaat sitä auringon vaurioilta, SPF 50

Tulos: säteilevä iho, joka täydellisesti suojattu ulkoisilta tekijöiltä

20,00 

3 varastossa

Tuotteen kuvaus

Anewin päivittäinen kosteuttava voide, jossa on tehokas annos C-vitamiinia ja korkea aurinkosuojakerroin 50, on suojasi koko päivän ajaksi.

Löydä C-vitamiinin luonnollinen vahvuus uusimmassa kosteuttavassa Anew-voiteessamme SPF 50! Yhdistimme aurinkovoidetta korkeatasoisen suojan arvokkaan vitamiinin kanssa, joka palauttaa välittömästi kasvosi hehkun. Säännöllinen käyttö auttaa myös tasoittamaan ihon väriä ja vähentämään iän tuomia merkkejä. Anew Daily Defence Moisturizer tarjoaa jopa 24 tunnin kosteutuksen ja SPF 50:n suojaaen UV-säteiltä ja valoikääntymiseltä. Tämä voide toimii hyvin sellaisenaan, mutta myös meikin pohjana koko päivän ajan.

Kuinka käyttää Anew’s Daily Defense -kosteusvoidetta?

Levitä pieni määrä voidetta puhdistetuille kasvoille ja kaulalle sormenpäillä ja levitä kunnes se on täysin imeytynyt. Levitä Daily Defense Moisturizer -voidetta 15 minuuttia ennen auringolle altistumista.

Se on itsessään loistava ja toimii hyvin pohjana meikille.

Idea: Kokeile kirkastavaa tonic- ja Radiance Maximizing -seerumia, jossa on 10 % C-vitamiinia kauniin, luonnollisen hehkun saavuttamiseksi.