Ainolantilan Masu-Apu 60g

Sisältää monia suoliston toimintaa edesauttavia ja tukevia kuivattuja kasveja.

100% kotimainen luonnontuote

5,90 

8 varastossa

Tuotteen kuvaus

Salon maaseudulta, oman tilan alueelta, puhtaasta Suomen luonnosta käsin kerätyt ja kuivatut herkut lemmikillesi.
Kuivatuksessa ja pakkaamisessa on pyritty säilyttämään kasvin alkuperäinen rakenne mahdollisimman hyvin. Näin koko pussin sisällöstä on yhtä paljon iloa kuin maistuvuutta lemmikille.

Masu-Apuun on nimensä mukaisesti koottu yhteen kasveja, jotka tukevat ja edesauttavat suoliston toimintaa:

Poimulehden karvasaineet edistävät sekä herättelevät ruuansulatusta. Se myös supistaa limakalvoja, ja sopii siis myös ripulin hoidon tueksi.

Nokkosen kuidut edistävät suoliston toimintaa ja helpottavat ruuan sulavuutta, nokkonen tukee myös munuaisten toimintaa, ja laskee niin verenpainetta kuin verensokeria. Se on myös hyvä C-vitamiinin ja proteiinin lähde.

Vadelmanlehteä suositellaan yleisesti sairaille ja toipilaille, se myös sisältää paljon C-vitamiinia. Vadelmanlehtien parkkiaineet supistavat ruuansulatuskanavan limakalvoja. Vadelmanlehti myös vaikuttaa hiostavasti ja siten lievästi virtsaneritystä lisäävästi.

Voikukka sisältää karvasaineita ja sitä voi hyvällä syyllä kutsua kehon kuuraajaksi. Kasvi poistaa turvotusta, lisää virtsan ja sapen eritystä ja puhdistaa munuaisia ja maksaa. Kasvi lisää ruokahalua, edistää ruuansulatusta ja helpottaa vatsan ja suoliston vaivoja. Myös voikukassa on paljon C-vitamiinia ja lisäksi A-vitamiinia, kalsiumia ja rautaa. Ja auttaa ehkäisemään anemiaa.

Sisältö: Juolaheinä / Nokkonen / Mustaviinimarjanlehti / Poimulehti / Vadelmalehti / Voikukanlehdet ja  -kukat

Poimittu ja kuivattu toukokuussa 2024. Pakattu Kesäkuussa 2024.

Sadon parasta ennen 5/2025.

Paketin koko n. 9cm x 15 cm, korkeus 19cm. Ainesten paino 60g.